TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Dok ste na putu preko mobilnog telefona proverite ponude za teret i transport!

Novo - TimoCom nudi besplatnu uslugu „TimoCom to go“!

Od 05.04.2011. TimoCom Soft- und Hardware GmbH svojim korisnicima berze transporta i tereta TC Truck&Cargo® nudi novu uslugu „TimoCom to go“: Ovde se možete mobilnim telefonom raspitati o aktuelnim ponudama za teret i transport dok ste na putu. Pošto je ovaj oblik korisničkog servisa dobro prihvaćen na češkom tržištu, proširićemo ga na celu Evropu.


Ko još nije doživeo situaciju da je već na putu i da u kratkom roku mora da pronađe robu za povratak? Ali pristupa TC Truck&Cargo® nigde na vidiku, a samim tim ni mogućnosti da pristupite programu. U takvim slučajevima TimoCom klijenti će od sada imati na raspolaganju servisni broj telefona preko koga će dobijati direktne odgovore od naših stručnjaka iz branše na svom maternjem jeziku o ponudama za teret i transport.


Moguća je sigurna provera korisnika i bez računara

Da bi TimoCom klijenti mogli pravilno da koriste ovu uslugu dok su na putu uz primenu stroge sigurnosne politike, moraju se pridržavati nekoliko pravila: Prvo moraju da imaju kod sebe TimoCom ID i korisnički ID. Zatim naši klijenti treba da pozovu broj +49 211 88 26 88 26 sa svog autorizovanog broja mobilnog telefona i pri tom moraju voditi računa o tome da je opcija prikazivanja broja pozivaoca aktivirana i da je broj mobilnog telefona unet u TimoCom transportnom imeniku TC Profile® . Posle kraće provere, korisnik ima direktno na raspolaganju naše stručno osoblje i to na svom maternjem jeziku. Direktor marketinga Christof Thesinga komentariše novine: „Svejedno u kakvoj situaciji se naši klijenti nalaze, mi im pomažemo, jer je kod nas usluga na prvom mestu. I kod ove nove opcije, važno nam je da na upite o aktuelnim ponudama za teret i transport odgovorimo brzo i sigurno, na jeziku kojim govore naši klijenti. Kao i obično, našim klijentima nudimo uslugu na 24 evropska jezika, i to besplatno. Preko TimoCom Assist, našeg servisa za naplatu, i sada preko „TimoCom to go“, korisnici našeg programa dobijaju značajnu dodatnu vrednost.“

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.