TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Efekat sinergije kroz blisku saradnju na tržištu transporta

Dizeldorf, 26.05.2010. – ASTRE (Association des Transporteurs Européens), jedno od najvećih evropskih druženja špedicija srednje veličine u Francuskoj, i TimoCom, evropski lider na tržištu berzi tovara I tovarnog prostora, će u budućnosti sarađivati. Odgovarajući sporazum će biti potpisan 18.05.2010. ASTRE se ovom saradnjom jasno opredeljuje za evropski put i veruje da će ovim korakom moći dodatno da proširi svoje aktivnosti na međunarodnom planu.

ASTRE postoji kao snažno udruženje od 1992. i veoma brzo se razvilo na evropskom tržištu. Savez danas broji 160 preduzeća i ujedinjuje srednje i male špedicije, kao i prevoznike iz više evropskih zemalja na 290 lokacija. Osnovna delatnost kod 14 500 članova obuhvata prevoz delimičnih i kompletnih tovara, kao i malih pošiljki. ASTRE takođe posluje preko sopstvene mreže za kargo PALET SYSTEM, koja opet sarađuje sa ONLINE Systemlogistik.

Prednosti partnerstva:

Zahvaljujući internacionalnoj orijentisanosti berze tovara I tovarnog prostora TC Truck&Cargo®, TimoCom je za udruženje ASTRE i njegove članove zanimljiv i obećavajući partner. Oba partnera profitiraju od internacionalnog karaktera i iskustva na tržištu drugog partnera. ASTRE sada želi da proširi svoj strateški razvoj, koji je do sada bio usmeren ka južnim evropskim zemljama, i na severne zemlje. Članovi udruženja kroz saradnju sa kompanijom TimoCom dobijaju posebne uslove. Jean-Claude Pla, predsednik ASTRE kaže: „Kao jedno od najvećih transportnih udruženja u Francuskoj želeli smo da sarađujemo sa velikom berzom tovara koja posluje na međunarodnom nivou. Upravo zato smo se odlučili za TimoCom. U užurbanom svakodnevnom poslovanju korišćenje berze ne samo da olakšava rad, već i smanjuje troškove. Članovi našeg udruženja profitiraju od mnogobrojnih proverenih ponuda na berzi tovara I tovarnog prostora TC Truck&Cargo®. Ovde možete svoje kapacitete iskoristiti brzo i efikasno. Naročito nam se dopao sigurnosni paket TC Secure kompanije TimoCom." Na berzi se svakodnevno objavi i do 230 000 međunarodnih ponuda tovara i tovarnog prostora i to od strane 75 000 proverenih korisnika iz čitave Evrope.

TimoCom, međutim, vidi priliku da pojača svoje prisustvo na tržištu Francuske i stvori mogućnosti za sticanje novih klijenata. Marcel Frings, predstavnik kompanije TimoCom o tome kaže: „Naravno, u prvoj liniji profitiraju članovi udruženja kroz korišćenje naše berze, ali i veliki broj članova ASTRE doprinosi daljem razvoju našeg preduzeća. Ovako ćemo postati uspešniji na francuskom tržištu. Konačno, ovo je situacija u kojoj sve strane dobijaju: Profitiraju svi članovi ASTRE i preduzeće TimoCom."

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.