TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Ekspanzija broja zaposlenih u preduzeću TimoCom

Diseldorf, 29.01.2010. - Nova godina za TimoCom Soft-und Hadrware GmbH počinje tamo gde se prethodna završila: zapošljavanjem novih ljudi! Vodeća evropska berza tovara i tovarnog prostora je sebi postavila za još jedan cilj, da svojim sve mnogobrojnijim korisnicima ponudi najbolju uslugu – i to na njihovim maternjim jezicima.

Izuzetno je to što u ovim ekonomski teškim vremenima u jednom preduzeću srednje veličine, „smanjenje broja zaposlenih“ i „skraćeno radno vreme“ predstavljaju strane pojmove. Još izuzetnije mora delovati kada se posmatra razvoj zaposlenih u sedištu TimoCom-a u Diseldorfu. Samo u protekloj godini u Dizeldorfu, kao i u ograncima u Poljskoj, Češkoj i Mađarskoj, zaposleno je ukupno 75 novih radnika koji govore više jezika, a u januaru su se timu priključila još četiri nova člana. To znači porast broja zaposlenih za oko 37% u 2009. godini u poređenju sa prethodnom godinom. Pored zapošljavanja ovo preduzeće srednje veličine gradi i sopstveni podmladak, za šta je u prethodnoj godini zaslužilo Sertifikat za podsticanje mladih talenata od Savezne agencije za rad.

Sredinom devedesetih TimoCom je krenuo kao preduzeće sa 4 zaposlena, ali sa mnogo strasti, Know-how i hrabrosti. U međuvremenu je preduzeće postalo vodeći IT pružalac usluga na tržištu Evrope među berzama tovara i tovornog prostora. Bestseler, TC Truck&Cargo® je u oktobru 2009. godine proširio poslovanje na TC eBid®, platformu za tendere za tržište cele Evrope.

Iza uspeha stoji jedan dinamičan, motivisan i pre svega internacionalni tim. „Samo u 2009. godini TimoCom je uspeo da omogući sigurnu perspektivu za 75 novih članova tima i njihove porodice. I dok političari razbijaju glavu kako da pronađu način da narodi Evrope postanu međusobno bliži, u kompaniji TimoCom evropsko ujedinjenje je već zaživelo. Naši programi dostupni su u 44 evropske države na 24 jezika. Naše preduzeće predstavlja pravu mešavinu kultura. Ovaj međunarodni karakter mi koristimo kao činilac uspeha u TimoCom-u“, kaže Ralf Brojer (Ralf Breuer), direktor Odeljenja za ljudske resurse u TimoCom-u.

Preduzeće i budućnost gleda sa optimizmom: za 2010. je planirano dalje jačanje preduzeća povećanjem obima poslovanja, broja korisnika i zaposlenih.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.