TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

IAA Nutzfahrzeuge 2010: TimoCom predstavlja aplikaciju transportni barometar

Hanover, 24.09.2010. TimoCom Soft- und Hardware GmbH na početku ovogodišnjeg IAA Nutzfahrzeuge u Hanoveru predstavlja pravu novinu. Na konferenciji za štampu za preduzeća koja se bave IT logistikom ekskluzivno je predsavljena aplikacija transportni barometar. Korisnici od sada mogu u svakom trenutku detaljno da pregledaju situaciju na tržištu drumskog transportnog sektora u Evropi.

Ideja da razvijemo aplikaciju za transportni barometar bila je logičan nastavak svakodnevnog rada kompanije TimoCom. „Konkurencija na tržištu transporta i logistike je sve žešća. To podrazumeva brzo reagovanje na aktuelnu situaciju na tržištu i precizno obrazlaganje kako bi se obezbedila najbolja cena. "Danas je mobilni telefon stalni pratilac, a od sada je i transportni barometar kompanije TimoCom uvek pri ruci“, izjavljuje Marsel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom.

Praćenje situacije na tržištu
Korisnici aplikacije transportni barometar profitiraju direktno od sveobuhvatnih podataka o tržištu, koje im svake sekunde na raspolaganje stavlja TimoCom kao vodeća kompanija na evropskom tržištu berzi tovara i tovarnog prostora. Svakodnevno se za transportni barometar procenjuje i do 230 000 ponuda tereta i teretnog prostora koje postavlja preko 75 000 korisnika, a ti se podaci zatim u realnom vremenu prenose na Smartphone mobilni telefon. Kod poslovnih pregovora sada u svakom trenutku imate pristup aktuelnoj situaciji na tržištu čitave Evrope. Tako jedna mala aplikacija postaje moćan instrument za procenu tržišnih cena i korisnici aplikacije mogu odmah da reaguju na ponudu i potražnju kapaciteta tereta i teretnog prostora.

Pogled na sledeću aplikaciju
Tek što je predstavljena prva aplikacija ransportni barometar, a TimoCom već radi na razvoju još jedne novine. Buduća verzija „Transportni barometar Pro“-koja će se uskoro pojaviti nudi dodatnu funkciju za statističke podatke, koja predstavlja razvoj odnosa ponude i potražnje kapaciteta tovara i tovarnog prostora u proteklim i u tekućoj godini u vidu vremenske linije.
Sa TimoCom transportnim barometrom kao aplikacijom svi učesnici u transportu dobijaju u svakom trenutku najbolje informacije o aktuelnim trendovima na evropskom tržištu drumskog saobraćaja. Rečenica „to nisam znao“ više se neće čuti sa ovom aplikacijom. 

Više informacija o programu TimoCom i aplikaciji Transportni barometar naći ćete na adresi www.timocom.com.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.