TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

IT preduzeće traži nove prijatelje

TimoCom pokreće sopstvenu Facebook stranicu

Diseldorf, 11.11.2011 - Došao je i taj trenutak: Facebook stranica kompanije TimoCom Soft– und Hardware GmbH je online. Novi profil Vas poziva da učestvujete i mami nagradnim igrama. Ko želi da sedi u prvom redu, mora jednostavno da pritisne dugme „Sviđa mi se“.

Društvene mreže su postale sastavni deo svakodnevnog digitalnog života. Za TimoCom kao pružaoca usluga u oblasti IT-a i više od toga. Sa poslovnim partnerima iz branše transporta ponuđač berze tereta TC TruckCargo® i platforme za tendere TC eBid® je već duže vreme povezan putem poslovne mreže XING - preko koje je i regrutovao jedan broj svojih radnika. Preko Facebook-a TimoCom pre svega želi da se približi svojim klijentima. Platforma nudi idealnu mogućnost za spajanje poslovnog i ličnog aspekta i za uspostavljanje opuštenijeg dijaloga. „Želimo da komuniciramo sa klijentima direktno i bez filtriranja“, objašnjava Verica Bursać iz odeljenja Marketing. 


Pored vesti iz prve ruke, ne treba zanemariti i faktor zabave: „Na ovoj stranici se gleda, razgovara, smeje i pobeđuje. Uvek će biti novih postova ili npr. slika sa poslednjeg sajma, aktuelnih video snimaka i odličnih nagradnih igara, na kojima se mogu osvojiti zaista vredne nagrade. Ljudi treba da postanu deo Facebook sveta TimoCom-a.“

TimoCom je željno očekuje razvoj novog Facebook profila i nada se da će podstaći „Traffic“ iz različitih krajeva sveta transporta.

Više informacija naći ćete na adresama www.facebook.com/timocom.rs.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.