TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Jednostavno „veća ponuda“:

A Ko nije bar jednom uživao u maloj užini ili osvežavajućem piću „na točenje“ ili sa „kioska na ćošku“? Da bismo mogli u svakom trenutku da uživamo u ovakvim uslugama, -o tome između ostalog brine kompanija Lekkerland koja se bavi prodajom robe široke potrošnje na veliko i koja ima razvijene logističke sisteme. Već godinu dana Lekkerland za jednostavno i brzo traženje pogodnih logističkih usluga koristi TC eBid®, poboljšanu platformu za evropske tendere u oblasti transporta.

Sve na jednom mestu
Lekkerland Deutschland GmbH & Co. KG vodi računa o tome da samo u Nemačkoj svojim asortimanom duvana i slatkiša, pića, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda snabdeva 59 100 lokacija kao što su prodavnice na benzinskim pumpama, kiosci, prodavnice duvana i specijalizovane prodavnice za piće. Širom Evrope imaju već 131 450 prodajnih mesta.

U Nemačkoj se trenutno koristi 434 kamiona, kombija i hladnjača. Lekkerland Deutschalnd je 2009. godine ostvario prihod od 6,72 milijarde evra. U Nemačkoj preko 3 500 radnika i 16 logističkih centara brine o tome da kupci svoje porudžbine dobijaju ne samo uvek u potpunosti, već i na vreme i bez oštećenja. Ovo se postiže dobro osmišljenom kombinacijom stručne logistike, trgovine na veliko i pružanja usluga.

Saradnja
Lekkerland sarađuje sa partnerima koji pružaju usluge - a njih ovo preduzeće, na primer, pronalazi preko internet platforme za tendere TC eBid®. Ova praktična alatka se nalazi na tržištu od oktobra 2009. godine. Razvila ju je kompanija TimoCom Soft- und Hardware GmbH iz Dizeldorfa, koja je ujedno nudi i evropsku vodeću berzu tereta TC Truck&Cargo® za spot tržište.

Ušteda troškova procesa, postizanje transparentnosti
Već od novembra 2009. godine kompanija Lekkerland profitira od korišćenja softvera TC eBid® . Jednostavno, onlajn i bezbedno preduzeće oglašava delimične i kompletne tovare, na primer za regionalne relacije između logističkih centara, kao i međunarodne ture. Trgovina robom široke potrošnje na veliko i za sveže proizvode bez problema pronalazi odgovarajuće partnere za transport hladnjačama zahvaljujući detaljnom izboru pružalaca usluga na TC eBid®.

Heiko Schreck, rukovodilac logistike nabavke kompanije Lekkerland AG & Co. KG kaže: “TC eBid® u potpunosti ispunjava naše zahteve: Softver je jednostavan i praktičan za korišćenje. Možemo da postavimo svoje tendere u skladu sa sopstvenim potrebama i u svega nekoliko koraka. Postupak nam garantuje da ćemo dobiti isključivo relevantne rezultate pretrage. Sve je prilagođeno lakoći korišćenja i potpuno se odvija onlajn -što štedi papir i za nas znači veću efikasnost.“

Zahvaljujući TC eBid® oglašivači dobijaju optimizovanu listu ponuda. Ceo proces objavljivanja tendera je sada u elektronskom obliku, pregledan je i dokumentuje se u aplikaciji Excel na veoma razumljiv način. Po završetku tendera sistem nudi korisne rezultate analiza i predstavlja indikatore performansi koji su relevantni za klijente.

Gospodin Schreck je uveren u prednosti:
„Naša logistika nabavki zavisi od poslovnog partnera koji zadovoljava naše zahteve kvaliteta. Pomoću TC eBid® već smo pronašli više kvalifikovanih pružalaca usluga sa kojima možemo da zaključimo novu dugoročnu poslovnu saradnju. U fazi postavljanja tendera korišćenjem softvera štedimo vreme i troškove. Osim toga, preko TC eBid® dobijamo aktuelne izveštaje o situaciji na tržištu u smislu kapaciteta i cena.“

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.