TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Kooperacija nudi posebne prednosti

Dizeldorf, 23.09.2010. -Od početka godine Verband Güterkraftverkehr Logistik und Entsorgung Schleswig-Holstein e.V. (VGL) pripada zatvorenoj transportnoj berzi za preduzeća koja prevoze čelik, berzi koja je deo berze tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo®. Kroz partnerstvo zaključeno 19.08.2010. godine sa kompanijom TimoCom, članovi VGL-a imaju odlučujuću konkurentnu prednost: Mogu odmah pronaći klijente po specijalnim uslovima preko evropske vodeće berze tovara i tovarnog prostora . Od ovih prednosti ima koristi i Fachvereinigung Spedition und Logistik Schleswig-Holstein e.V. (FSL), koji od nedavno sarađuje sa kompanijom TimoCom.

„Ruka ruku mije. I jedna drugoj pomaže“; to je znao i rimski senator Tit Petronije Arbiter. Na ovome se zasniva i saradnja između TimoCom Soft- und Hardware GmbH sa jedne strane i VGL i FSL sa druge strane . Specijalna privilegija ove saradnje: Članovi udruženjapristupajući berzi tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® kao i onlajn platformi za evropske tendere u oblasti transporta TC eBid® ne plaćaju članarinu. Cilj je da se transportnim preduzećima organizovanim u VGL, odnosno FSL omogući smanjenje troškova u teškoj svakodnevici dispozicije i da im se povrh toga ponudi proizvod istinski vrhunskog kvaliteta. VGL i FLS pružaju podršku svojim članovima kroz sakupljanje i prenos informacija svih vrsta u okviru branše za transport i logistiku.

Članovi profitiraju kroz bezbednost, kvalitet i mnoge dodatne usluge
Članovi udruženja se u kompaniji TimoCom nalaze u sigurnim rukama. I na vodećoj evropskoj berzi tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® i na platformi za tendere TC eBid® vrhunski bezbednosni sistem TC Secure brine za pouzdano i transparentno poslovanje. Na primer, svaki novi član se proverava pre uključivanja u program. Takođe, korišćenje programa se dopušta samo preduzećima koja deluju na tržištu najmanje šest meseci. Pojedine transportne ugovore provereni partneri sklapaju direktno, jer obe strane imaju cilj da optimalno iskoriste transportne kapacitete. Ukupno Vam stoji na raspolaganju do 230 000 dnevno aktuelnih ponuda u oblasti tereta i transporta koje postavlja 75 000 korisnika iz čitave Evrope. Osim toga, zahvaljujući evropskoj platformi za tendere u oblasti transporta TC eBid®, imate veću sigurnost u planiranju: Ovde otpremnici iz oblasti industrije i trgovine kao i špediteri sklapaju dugoročne transportne ugovore. Članovi udruženja mogu tako efikasnije planirati svoje poslovanje i biti uvek jedan korak ispred konkurencije.

Motivation beider Partner
Mnogobrojnost i raznovrsnost transportnih ponuda na platformama, kao i sveobuhvatne usluge kompanije TimoCom ubedile su i dr Tomasa Rakova (Dr. Thomas Rackow), direktora udruženja FSL i VGL: „Sa berzom tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® naši članovi imaju pristup ogromnoj bazi ponuda. U grozničavoj svakodnevici dispozicije korišćenje berze ne samo da olakšava rad, već smanjuje troškove. Korisnici ovde mogu brzo i efikasno da iskoriste svoje kapacitete. Naročito mi se dopadaju dodatne usluge, na primer, sigurnosni paket TC Secure dopunjen novim specijalnim korisničkim servisom TimoCom Assist. Ovde naši članovi mogu dobiti odgovore na sva pitanja o proizvodima i transportnom poslovanju, na primer bezbednosne savete ili najnovija dostignuća u branši. Višejezičnost u kompaniji TimoCom je takođe za naše korisnike odlučujuća dodatna prednost, naročito u svetu transporta koji sve više ima međunarodni karakter." Glavni predstavnik Marcel Frings se takođe raduje saradnji: „Vrlo rado sarađujemo sa jakim udruženjima kakvi su VGL i FSL. Siguran sam da ćemo ostvariti saradnju u kojoj sve tri strane dobijaju: Svaki član udruženja VGL i FSL kao i TimoCom profitiraće jedni od drugih."

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.