TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Kvalitet koji se može videti

Diseldorf, 17.06.2010. BMEnet, kompanija ćerka BME (Savezna asocijacija za upravljanje materijalima, trgovinu i logistiku e.V.) je nagradila TimoCom Soft- und Hardware GmbH za evropsku platformu tendera TC eBid®. Kao vodič preduzećima, BMEnet GmbH dodeljuje pečat kvaliteta za softverske proizvode koji nude integrativna rešenja za optimizovanje kupovine i prodaje. Dodeljeni pečati kvaliteta garantuju proveren kvalitet, tržišnu transparentnost i sigur-nost investicije prilikom izbora softverskih sistema. TC eBid® nudi sigurnost u planiranju kroz dugoročne transportne ugovore i predstavlja koristan instru-ment za određivanje cena na tržištu transporta.

BME je osnovana1954. i pruža usluge za 7 500 pojedince i preduzeća članove. Formirajući mrežu, udruženje nudi razmenu iskustava za preduzeća i naučne ustanove za ponuđače i nabavljače. BMEnet GmbH, kompanija ćerka BME, dodeljuje pečat kvaliteta za softverski eSourcing, eSourcing/pružanje IT usluga, kataloški menadžment, kupovinu sa računara, elektronski tender, upravljanje ugovorima i sadržajem. Korist od ovakve vrsta pečata sa može da ima i TimoCom. Andreas Rihter (Andreas Richter), menadžer proizvoda u BME kaže o svojstvima TC eBid®: „Onlajn platforma kompanije TimoCom smanjuje troškove procesa kroz visok ste-pen standardizacije i jednostavno koncipiran korisnički interfejs. Takođe pruža obimnu i proverenu bazu pružalaca usluga iz oblasti transporta, čime se povećava transparentnost tržišta. TC eBid® vodi računa o transpa-rentnosti cena i očuvanju tržišnih cena u transportnom sektoru."

Pečat kvaliteta povećava konkurentnost

Za TimoCom nagrada predstavlja veliku korist, jer kupci se uvek opredeljuju za proizvode koji imaju sertifikat, umesto za one koji ga nemaju. Isto tako TimoCom može svojim klijentima dokazati kvalitet svog softvera na osnovu provera koje se vrše prema standardizovanim i neutralnim katalozima kriterijuma. Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom kaže o nagradi: „Ponosni smo na to što svojim klijentima možemo da ponudimo "provereni kvalitet" i raduje nas što je BME prepoznao potencijal naših proizvoda. TC eBid® pomaže svima koji se bave transportom da optimizuju tendere u oblasti transporta i pojednostavljuje tokove poslovanja između transportne branše i sektora za otpremanje robe. Konačno, čini poslovanje produktivnijim, transparentnijim i vodi računa o smanjenju troškova procesa."

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.