TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Na TimoCom sada mogu se uneti ponude i preko telefona

Ponuđač berze tereta proširuje svoju uslugu na putuTimoCom to go

TIMOCOM Прес-известувања – Актуелни известувања

Na TimoCom sada mogu se uneti ponude i preko telefona

Diseldorf, 01.08.2011. Pošto je servis na putu TimoCom to go uspešno uveden u Evropi, TimoCom Soft- und Hardware GmbH od 1. avgusta 2011. korisnicima svoje berze tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® nudi praktično proširenje: Pored telefonskog izveštaja o aktuelnim ponudama za tovar i tovarni prostor mobilnim telefonom, klijenti sada imaju mogućnost da stručno osoblje TimoCom-a ovlaste da na berzu unese ponude vozila.


Mnogim korisnicima berze tereta poznata je sledeća situacija: Potreban vam je odgovarajući teret, nemate vremena, a nemate ni pristup onlajn berzi. Baš u takvim slučajevima pomaže usluga TimoCom to go. Ovde klijenti ne dobijaju samo telefonske informacije o aktuelnim ponudama tovara i tovarnog prostora, već sada mogu brzo uneti ponude vozila u TC Truck&Cargo®. Za ovu uslugu važi isti broj telefonskog servisa kao i do sada: +49 211 88 26 88 26.


Unos ponude na berzu

Na osnovu telefonskog upita klijenta, ponuda se posle razgovora unosi direktno na berzu. Prednost je u tome što se o ponuđenom kapacitetu odmah obaveštavaju svi potencijalni poslovni partneri u programu. Da bi postupak mogao da se pokrene, zaposlenom u TimoCom-u ponuđač treba da obezbedi samo neophodne informacije, kao što su željena relacija i opis kamiona. Zbog upoređivanja podataka, klijenti moraju uneti svoju adresu e-pošte u transportni imenik preduzeća TC Profile®, ili telefonom saopštiti adresu stručnjaku koji govori njihovim maternjim jezikom. Tada dobijaju poruku sa potvrdom koja sadrži podatke o odgovarajućem nalogu.


Bezbedna provera korisnika

Da bi TimoCom klijenti mogli pravilno da koriste ovu uslugu dok su na putu i uz primenu stroge sigurnosne politike, moraju se pridržavati nekoliko pravila: Na početku razgovora moraju se spremiti TimoCom ID (identifikacioni broj) i korisnički identifikacioni broj radi identifikacije korisnika. Zatim klijenti treba da pozovu broj +49 211 88 26 88 26 sa svog autorizovanog broja mobilnog telefona i pri tom moraju voditi računa o tome da je opcija prikazivanja broja pozivaoca aktivirana i da je broj mobilnog telefona unet u TimoCom transportnom imeniku TC Profile® . Glavni predstavnik Marcel Frings komentariše proširenje usluge: „Unošenjem pounuda vozila na berzu preko našeg stručnog osoblja, mi pomažemo klijentima koji su na putu. Naši zaposleni su dobro obučeni da unesu ponude u ime naših klijenata. Zahvaljujući detaljnom postupku identifikacije oni pouzdano znaju da se zaista radi o našem proverenom klijentu. Kao po običaju, TimoCom to go nudimo i na 24 evropska jezika. Mi smo jedini ponuđač na tržištu koji aktivno rešava problem manjka tovarnog prostora.“

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.