TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Platforma za tendere kompanije TimoCom dobija sve više korisnika u Evropi

TC eBid® već nakon dve godine savršeno funkcioniše

Diseldorf, 2011-19-10. TC eBid® je sazreo: Od 01.10.2009. onlajn platforma za evropske tendere u oblasti transporta kompanije TimoCom Soft- und Hardware GmbH znatno poboljšava i pojednostavljuje rad sve više klijenata iz oblasti industrije i trgovine, kao i špeditera. Preko 8 800 uspešno obavljenih međunarodnih tendera iz oblasti transporta jasno o tome svedoči.


Više od 360 tendera mesečno

Platforma koju je nagradio BMEnet, ćerka kompanija BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.), realizovala je u prvih dvanaest meseci 3 100 tendera. Povodom druge godišnjice, TC eBid® može da se osvrne na preko 8 800 tendera. Ovo odgovara trenutnom broju od 366 tendera mesečno.

Onda ne čudi što u proseku preko 2 000 preduzeća - od velikih igrača do malih preduzeća - objavljuje tendere preko ove aplikacije. Više nego ikada, danas su dobro planiranje i ekonomičnost preduslovi za dobro vođenje poslovanja. Dugoročno planiranje narudžbi je naročito značajno na tržišu transporta za koje su karakteristične fluktuacije.


Tender u samo tri koraka
Pod motom „Mislite već danas na sutra“ , platforma za ponude nudi kako oglašivačima iz industrije i trgovine, tako i špediterima, ali i pružaocima usluga u oblasti transporta, značajno veće poslovne mogućnosti i konkurentnost. Prednost aplikacije TC eBid® je prvenstveno njeno jednostavno korišćenje. Za svaki tender na raspolaganju je30 000 proverenih pružalaca usluga iz oblasti transporta. Važno: ponuđači ne mogu videti ponude ostalih zainteresovanih strana - čime se sprečava rat cenama. Ceo proces je sada u elektronskom obliku i dokumentuje se na veoma razumljiv način. Složene tabele, zastareli adresari ili dugi telefonski razgovori su deo prošlosti.


Sam tender se obavlja u samo tri koraka i može se lako prilagoditi prema potrebama. Moguće je sortiranje prema parametru „Težina/zapremina“ i istovremeno pretraživanje više cena za relaciju bez dodatnog podešavanja. Takođe se mogu navesti cene za opcije „po transportu ili po kilometru“, kao i „po jedinici“ i „Kargo ili paleta“.


Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom, obećava da neće dangubiti: Svakodnevno radimo na poboljšavanju kvaliteta naše platforme za tendere, kako bi ona mogla da ponudi ekonomsku prednost koju korisnici žele. Činimo sve da klijentima pružimo nove praktične opcije, ali bez nekorisnih ukrasnih sitnica. I u bliskoj budućnosti slobodno možemo očekivati pozitivna iznenađenja.“

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.