TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Priča o uspehu

Sa jedne strane Hinterland, prevoznik iz Bresta, koji posluje na nacionalnom nivou, a sa druge strane La Martiniquaise, vodeći proizvođač alkoholnih pića. Ova dva preduzeća nisu imala skoro nikakve šanse da se sretnu... Ali oni su nedavno sklopili partnerstvo, koje se već pokazalo kao uspešno. Njihov susret nije bio slučajan, desio se zahvaljujući TC eBid®, platformi za tendere kompanije TimoCom. Nekoliko opažanja kompanija La Martiniquaise i Hinterland …

Platforma, koja je testirana... i odmah prihvaćena!

Sa 270 miliona prodatih boca u 2007. godini, grupa „La Martiniquaise“ je u Francuskoj zauzela drugo mesto na listi vodećih proizvođača alkoholnih pića. Kompanija ima preko 18 fabrika i 15 ćerki kompanija, koje su zadužene za proizvodnju, čuvanje pića koje treba da odstoji, punjenje i distribuciju proizvoda. To znači da transport za ovu Grupu predstavlja predstavlja stalni izazov.

Zbog sve većeg broja relacija La Martiniquaise je tražio novog partnera u oblasti transporta. Baš tada im je gospođa Lyet, rukovodilac prodaje Grupe, predložila TimoCom novu platformu za tendere TC eBid®. „Mi smo kontaktirali TimoCom i pre nekoliko godina, jer smo bili zainteresovani za berzu tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo®. Uprkos dobrom kontaktu, tada nije moglo da dođe do saradnje, jer otpremnici nisu imali pristup berzi tovara. Pre nekoliko meseci TimoCom je predstavio novi proizvod, svoju novu platformu za tendere TC eBid®, u kojoj mogu da učestvuju i otpremnici. Bili smo radoznali i odmah smo je testirali i prihvatili ...!“, kaže gospođa Lyet.

Gospodin Klajn (Klein), rukovodilac transportnog preduzeća Hinterland, već je koristio berzu transporta TC Truck&Cargo® i otkrio je platformu za tendere na veoma jednostavan način, preko nove rubrike u aplikaciji TimoCom-a.

Profesionalan i pouzdan pristup

Postupak je jednostavan i potpuno se vodi onlajn i za otpremnika i za prevoznika: Otpremnik objavljuje tender, a prevoznik daje besplatno svoju ponudu. Prednost platforme nije samo u tome što dolazi do selekcije prevoznika. Gospođa Lyet objašanjava: „TC eBid® na naše tendere poziva isključivo prevoznike koji su odabrani u skladu sa našim potrebama. Na taj način dobijamo optimizovanu listu pogodnih prevoznika i njihovih ponuda. Pronalaženje pouzdanog prevoznika koji na najbolji način zadovoljava potrebe nalogodavca zahteva specifični Know-how, koji nije naš, već kompanije TimoCom!". Otpremniku robe TC eBid® pruža kroz sam postupak i analizu ponuda veliku uštedu vremena.

Ali vodi se računa i troškovima prevoznika... Gospodin Klajn (Klein) primećuje: „Otpremnici robe su umireni kontrolisanjem kvaliteta koje sprovodi TimoCom. Prevoznicima učešće u ovoj platformi otvara vrata i olakšava nam pristup novim nalogodavcima. Platforma nam omogućava da proširimo bazu klijenata i istovremeno povećamo svoje prihode. Dobijamo redovne informacije o ponudama i javljamo se na tendere i u Francuskoj i u čitavoj Evropi. Jasno je da TC eBid® pruža višestruko više mogućnosti za stvaranje novih poslovnih partnerstava“. Za Hinterland je TC eBid® platforma postala značajan instrument u traženju novih dugoročnih ugovora, kakav smo nedavno sklopili sa kompanijom La Martiniquaise.


Ostale prednosti: Jednostavno korišćenje i besplatan probni period.

Hinterland i La Martiniquaise se slažu bezuslovno da je platforma za tendere pristupačna korisnicima i veoma jednostavna za upotrebu. „Naš prvi korak je bilo preuzimanje programa koji je dostupan onlajn. Pošto smo kao prevoznik već bili pretplaćeni na berzu tovara TC Truck&Cargo®, ponuda za TC eBid® je već bila sadržana u našem mesečnom računu i nije sa sobom nosila dodatne troškove", kaže gospodin Klein. Kompanija La Martiniquaise je prvenstveno imala cilj da nađe efikasnu i brzu alatku čije rukovanje se lako može naučiti... što se pokazalo već na početku testiranja.


Na kraju treba reći da ovde nije razvijeno samo obostrano korisno partnerstvo dva preduzeća, već da su početnim kontaktom otvorene nove mogućnosti za proširivanje saradnje između obe Grupe, naročito na relaciji sa Antilima u transportu ruma. Odlična poslovna prilika do koje bez posredstva TC eBid® platforme sigurno ne bi došlo.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.