TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Sa TC eBid® tenderi iz oblasti transporta sada imaju smisla

Diseldorf, 10.09.2010. Već nekoliko nedelja na evropskom tržištu transporta ima znatno više ponuda za prevoz nego slobodnih kapaciteta. I ova pojava se sve brže širi uprkos započetom ekonomskom oporavku. U bliskoj budućnosti će se razlika između ponuda za transport i transportnih kapaciteta sve više povećavati. Zato već sada važi moto: Obezbedite kapacitete za bolja vremena! TC eBid®, onlajn platforma za evropske tendere u oblasti transporta kompanije TimoCom je idealno sredstvo da to i ostvarite.

Za vreme ekonomske krize mnoga transportna preduzeća su morala drastično da smanje svoj vozni park. Sada ovi kamioni nedostaju, jer se ponovo prevozi više robe. Takođe, iako trenutno nema uskih grla kod transportnih kapaciteta &ndash, mudri otpremnici preduzimaju mere predostrožnosti! Sa oporavkom ekonomije biće sve teže rešiti problem sa tovarom. Zato otpremnici iz industrije i trgovine ili špediteri oglašavaju sada svoje tovare preko TC eBid®.

Mislite već danas na sutra
U skladu sa motoom „Dobro isplanirano je do pola završeno“, pomoću platforme za tendere možete jednostavno i efikasno obezbediti kapacitete tovarnog prostora za budućnost. Transportni nalog koji je izdat danas, može početi da krene u bilo kom trenutku u budućnosti. Tako nalogodavci dobijaju maksimalnu sigurnost u planiranju. Nezavisno od toga koliko će se kapaciteti tovarnog prostora smanjivati -klijenti TimoCom su sebe ozbebedili.

Jednostavno efikasno
Proces postavljanja tendera nije samo jednostavan, već je i praktičan: složene tabele, zastareli adresari ili dugi telefonski razgovori su deo prošlosti. Ceo proces je sada u elektronskom obliku, pregledan je i dokumentuje se na veoma razumljiv način. TC eBid® je pri tom posebno efikasan: Na jedan tender se može potencijalno javiti 30 000 pružalaca usluga iz oblasti transporta -iz cele Evrope. Po završetku tendera mogu se izvući korisni rezultati analiza i pregledati indikatori performansi. Ovo pomaže u proveri prilagođenosti cena tržištu i daje jednu dobru osnovu za odlučivanje o izboru pružaoca usluga.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.