TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Sa TimoCom-om je KEP branša još efikasnija na putu!

Dizeldorf, 2009-06-17 –TimoCom Soft- und Hardware GmbH predstavlja novo i besplatno KEP programsko unapređenje za sve TimCom korisnike.

Inovacije usmerene ka korisniku transportne branše su u prethodnih 12 godina uspešni pokretač motora uspeha za TimoCom iz Dizeldorfa. Zahvaljujući njihovoj berzi tereta i kamiona TimoCom TRUCK & CARGO® koja je lider na evropskom tržištu, sa preko 230 000 aktuelnih ponuda tereta i kamiona dnevno profitira oko 75 000 korisnika iz 44 evropske zemlje.

 

Ovaj koliko efikasan toliko i jednostavan program za upotrebu je sada unapređen za praktičnu ponudu za KEP profesionalce. Sa ovom funkcijom koja zahvaljujući dodatnim poljima za unos nije samo nedvosmisleno olakšala posao za sva preduzeća koja se bave ekspresnim dobrima, već je isti učinila i komfornijim i efikasnijim. Tako sada možete, pri unosu tereta, tačno odrediti vremenske intervale za utovar i istovar, odnosno detaljne unose vezane za vreme. Osim mogućnosti unosa željenih termina, takođe je moguće deklarisati naloge kao kurirski prevoz. Na ostalim stranicama pregleda tereta, korisnik sada može da odabere jedno posebno polje za kurirski prevoz i da prema tome filtrira ponude. Dakle realne prednosti za korisnike kojima se TimoCom i dalje profiliše kao kvalifikovani partner za "brzu branšu".

Direktor poslovne jedinice Andreas Möllenbeck se raduje novini i naglašava da je interni menadžment ideja posebni adut TimoCom-a: „Osim orijentisanosti ka klijentu i naše internacionalnosti, sposobnost inovacije je odlučujuća za konkurentsku prednost našeg preduzeća. Nova funkcija je dobar primer koji to potvrđuje". Möllenbeck i za budućnost obećava dalje novine: "Naši klijenti mogu biti sigurni: TimoCom će i u buduće u rukavu imati mnoge nove atraktivne ponude.“

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.