TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

TimoCom TRUCK & CARGO® online - sada sa još više funkcija!

Diseldorf, 15. mart 2007. - Brže i efikasnije, tako izgleda budućnost isporuke sa TimoCom TRUCK & CARGO® online. Lider na tržištu berza robe i kamiona nudi svojim klijentima optimalno rešenje za optimalno iskorišćenje kapaciteta. Najnovije rešenje koje se nudi u oblasti berza robe i kamiona sada ima još više funkcija!

Već 10 godina firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH nudi mogućnost transportnim preduzećima, koja se nalaze pod jakim pritiskom konkurencije, da optimalno iskoriste svoje kapacitete i time istovremeno izbegnu necelishodan prevoz bez tereta! Ovaj novi i inteligentni način organizovanja saobraćaja nosi ime TimoCom TRUCK & CARGO® - lider na tržištu berza robe i kamiona u Evropi! Pri tome, veliki uspeh firme TimoCom rezultat je pre svega pravilne strategije preduzeća, odnosno stavljanja korisnika i njihovih potreba u fokus svih napora. I pri razvoju najnovijeg softvera TimoCom se orijentisao na potrebe svojih klijenata. Rezultat ovih napora je najnovije rešenje u oblasti berza robe i kamiona sa najvećom dinamikom isporuke: Internet verzija programa TimoCom TRUCK & CARGO®! Već samo automatsko aktualizovanje, kao i veliki doprinos novih tehničkih unapređenja ili poboljšanih performansi, podstiču špeditere i prevoznike iz Evrope da pređu na upotrebu ovog novog softvera.

Budući da je uvek u pokretu, TimoCom je preduzeće koje ni sada ne spava na lovorikama! Inovacija i kvalitet uvek su vodeće načelo preduzeća. Svi zainteresovani, koji žele da iskoriste maksimalnu moć programa TimoCom TRUCK & CARGO® online, trebalo bi odmah da reaguju! Program, koji se nudi na tržištu od septembra 2006., stoji Vam sada na raspolaganju sa još više funkcija! Novi, poboljšani kriterijumi za izbor su, na primer,

 

  • optimizovano upravljanje dokumentima (npr. prikaz samo novih ponuda)
  • prikaz svih ponuda nekog ponuđivača
  • pretraživanje prema maksimalno 4 vida karoserije (cerada, furgon, mega-prikolica itd.)
  • direktni upiti
  • pretraživanje prema maksimalno 5 relacija istovremeno

Ove dopunske mogućnosti za klijente firme TimoCom znače da će moći još efikasnije da planiraju svoje potrebe prema sve većoj ponudi TimoCom-a, koja u momentu iznosi i do 172.000 aktualnih ponuda robe i kamiona na dan! TimoCom time i dalje sledi uspešni kurs ubrzanog rasta. Preduzeće je svesno svojih kapaciteta i optimistički gleda na budućnost. Inovativne berze robe i kamiona, kao TimoCom TRUCK & CARGO®, već danas daju odlučujući doprinos tome da se transportni saobraćaj u budućnosti odvija brzo, jednostavno i ekonomično, što je kao krajnji cilj najvažnije za svakog korisnika!

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.