TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

TimoCom od sada nudi specijalni korisnički servis za čitavu Evropu

Od 5. avgusta 2010. godine TimoCom Soft- und Hardware GmbH nudi svojim korisnicima berze tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo®koji govore nemački, kao i korisnicima platforme za tendere TC eBid® jednu sasvim novu uslugu: "TimoCom Assist". Ovo je nova telefonska linija za korisnike za pružanje odgovora na posebna pitanja o TimoCom proizvodima i transportnom poslovanju. Kada ovaj posebni korisnički servis zaživi na nemačkom tržištu, proširićemo ga na celu Evropu.


"Klijent je kralj" je poznat moto koji se primenjuje i u TimoCom-u. Sada sa uslugom TimoCom Assist nudimo klijentima nešto novo: Još 1997. godine osnovano preduzeće zapošljava mnogo međunarodnih saradnika, koji uglavnom potiču iz branše logistike i zato raspolažu znanjem o toj branši. Know-how u kombinaciji sa trinaestogodišnjim iskustvom preduzeća kao IT pružaoca usluga, obezbeđuje preduzeću TimoCom veliko stručno znanje. Ovim znanjem preduzeća sada raspolaže preko 75 000 korisnika i to besplatno.

Korisnička telefonska linija TimoCom Assist uvek ima odgovor
Preko praktičnog telefonskog servisa dizeldorfskog IT preduzeća korisnik programa može da postavlja posebna pitanja o proizvodima, ali i o temama koje su relevantne za poslovanje, kao na primer o zabranama vožnje u zemljama EU. Takođe može dobiti korisne informacije kao što su sigurnosni saveti. Rukovodilac marketinga Kristof Tesinga (Christof Thesinga) kaže o novom servisu: „Na svako pitanje postavljeno o transportnom poslovanju stručnjaci iz kompanije TimoCom odgovaraju stručno i brzo. Korisnici mogu da koriste našu uslugu od ponedeljka do petka od 8 do 17 časova pozivom na broj + 49 211 88 26 88 26. Postavili smo sebi za cilj da na najbolji način pomognemo i savetujemo naše korisnike. Ovde će brzo i jednostavno dobiti željene informacije. Konačno, ovom uslugom želimo da dodatno produbimo već dobre odnose sa našim korisnicima i još unapredimo razmenu informacija koja koristi obema stranama."

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.