TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

TimoCom povezuje berzu tereta sa platformom za praćenje

Praćena vozila kao kriterijum za pretragu za teret u okolini

TIMOCOM Прес-известувања – Актуелни известувања

TimoCom povezuje berzu tereta sa platformom za praćenje

Erkrat, 29.09.2015 – Pošto aktuelna lokacija vozila u kombinaciji sa pretragom tereta postaje sve važnija, TimoCom povezuje svoje rešenje za proračune i praćenje TC eMap® sa svojom berzom tereta TC Truck&Cargo® i time svojim klijentima pruža dodatnu podršku u svakodnevnom poslovanju. Sada korisnici mogu odmah da izaberu praćena vozila u pretrazi tereta i da pretražuju i prikažu ponude tereta u oblasti pozicije vozila. Osim toga, IT preduzeće omogućuje preuzimanje vozila kao i prošireno izračunavanje ruta u TC eMap®, najvećem evropskom sveobuhvatnom rešenju za praćenje sa sada već preko 150 partnera iz oblasti telematike.

Kroz pretragu po poštanskom broju i pretragu u okolini već je moguće tražiti ponude za specifično mesto. Sa proširenom pretragom tereta klijenti kompanije TimoCom sada mogu još brže da pronađu ponude za teret u okolini praćenog vozila. Ako korisnici izaberu vozilo, njegova aktuelna pozicija se dodaje kriterijumu za pretragu u pregledu ponuda tereta. U zavisnosti od individualnih željenih postavki korisnika, funkcija uključuje u listu pogodaka ponude u oblasti do 200 km oko vozila. Korisnici mogu u svakom trenutku da ažuriraju svoju listu rezultata pritiskom na dugme „Osvežavanje“. Na taj način ažuriraju i podatke o poziciji vozila. Prednost leži u tome što ručno unošenje podataka o poziciji više nije potrebno. Između ostalog korisnici više ne moraju da određuju poziciju vozila da bi uopšte mogli da započnu sa pretragom tereta. Predstavnik preduzeća TimoCom Marcel Frings komentariše novu funkciju: „Naši klijenti moraju sve brže da pronalaze teret u blizini svojih vozila da bi, na primer, obezbedili interesantan dodatni teret ili novi teret. Zato je veoma važno da im pružimo alatke kao što je nova funkcija pretraživanja. Tako mogu da prikažu sve pozicije i odmah uspostave kontakt sa odgovarajućim ponuđačima.“

Novine TC eMap®

Klijenti odnedavno imaju i mogućnost da iz dnevnog aktuelnog pregleda praćenja brzo i jednostavno preko padajućeg menija postave poziciju praćenog vozila kao početnu tačku za izračunavanje rute. Prednost ove funkcije je u tome što podaci o adresi pozicije više ne moraju da se unose ručno. Sa novom funkcijom korisnici mogu još brže da izračunaju putanju tereta uključujući i rastojanje za dolazak. Druga mogućnost je prikaz pozicije vozila na karti i postavljanje te pozicije kao starta za planiranje rute klikom na desni taster miša. Treća novina je automatsko preuzimanje vozila u odobrenju. Ako klijenti poslovnom partneru žele da omoguće da u ograničenom vremenskom periodu ima uvid u poziciju vozila, mogu da upotrebe funkciju „Kreirati odobrenje“ na padajućem meniju u pregledu praćenja. Tako automatski dolaze na tačku menija „Sopstvena odobrenja“, gde je praćeno vozilo već izabrano. Osim toga, IT preduzeće je poboljšalo simbole i efekte prevlačenja miša na podacima o statusu vozila.

Автор:

Tina Pandza

TIMOCOM на:

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.