TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

TimoCom se prikazuje sa potpuno nove strane

Ponuđač berze tovara proširuje svoj portfolio na IAA komercijalna vozilah

Diseldorf/Hanover, 10.08.2012. Sajmovi su, naravno, žarište inovacija i novih proizvoda. Tako je i sa ovogodišnjim „IAA Nutzfahrzeuge 2012“ (IAA komercijalna vozila 2012), koji se održava u Hanoveru od 20.09.2012. do 27.09.2012. godine. Vodeći svetski sajam za mobilnost, transport i logistiku je dakle i pravo okruženje za TimoCom Soft- und Hardware GmbH. Jer, kompanija će tamo predstaviti javnosti još jednu prekretnicu u istoriji firme.

Vreme je za nešto novo
Kao ponuđač vodeće na evropskom tržištu berzi tovara i tovarnog prostora, TC Truck&Cargo®, kao i evropske platforme za tendere TC eBid®, TimoCom ne sme biti skroman ni sa najnovijom idejom. „Predstavićemo nešto branši transporta i logistike, u kojoj smo lider u Evropi od samog početka“, objavljuje glavni predstavnik Marcel Frigns, „Naravno, ne možemo da otkrijemo šta smo razvili pre nego što zvanično počne IAA 2012. Samo ovo: To je branši potrebno i dobiće ga od TimoCom-a!“

Tajna će se otkriti na zvaničnoj konferenciji za štampu TimoCom-a pred sajam IAA komercijalna vozila. Konferencija je u sredu, 19.09.2012. u 10.30 u hali 17 Centra za konvencije u Hanoveru. Posetioci sajma mogu i sami da steknu uvid u inovaciju TimoCom-a za branšu transporta i logistike. Na štandu C 19 u hali 13 svi će moći lično da probaju novinu, ali i već poznate programe TC eBid® i TC Truck&Cargo®. Za tu namenu stajaće im na raspolaganju više kompjuterskih radnih stanica, na kojima će zainteresovani uz pomoć savetnika za klijente kompanije imati priliku da isprobaju program i sve njegove dodatne funkcije. U okviru specijalne sajamske ponude, novi klijenti će na licu mesta moći da saznaju uslove za besplatno četvoronedeljno probno korišćenje.

Ambasadori transportne branše su na licu mesta
Više nije tajna da je TimoCom inicirao kampanju "Die Transportbotschafter" ("Ambasadori trasportne branše"). Pod motom „Da razumemo jedni druge“ u okvirima kampanje zalaže se za više razumevanja u saobraćaju, promivšu se mladi u branši i naglašava se neophodnost kamiona. Predstavnici kampanje biće na početku IAA komercijalna vozila u Hanoveru. Oni imaju sopstveni prostor za predstavljanje na na otvorenom na štandu P32. Ovde možete baciti pogled na sada već legendarni TimoTruck. Ovaj posebno napravljen teretnjak je upadljiv zaštitni znak kampanje i prati "Die Transportbotschafter" od početka.

Ako nemate vremena da posetite sajam, možete posetiti stranice www.timocom.com i www.transportbotschafter.de. Tamo ćete naći informacije o svim temama značajnim za sajam koje se odnose na TimoCom i transportne ambasadore.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.