TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

TimoCom se raduje ako je vozač zdrav

TIMOCOM Прес-известувања – Актуелни известувања

Preduzeće sa DocStop promoviše humane radne uslove profesionalnih vozača

Dizeldorf, 14.12.2010. Od 2007. godine inicijativa DocStop angažuje se za bolju zdravstvenu brigu o vozačima autobusa i kamiona. Kao partner svih transportnih preduzeća, TimoCom Soft- und Hardware GmbH se od sada uključuje. Udruženim snagama proširićemo na Evropu projekat koji je nastao u Nemačkoj.

Preko 85 procenata profesionalnih vozača žali se na lošu zdravstvenu brigu na radnom mestu – pokazala je studija osnivača DocStop, Rainera Bernikela (Rainer Bernickel) sprovedena u Nemačkoj. Problem koji ima vozač koji ima akutne simptome ili se razboli na putu je taj što on ne može „samo da skokne“ do lekara. To ne ugrožava samo njegovo zdravlje, već i ukupnu sigurnost u saobraćaju. Ova neprofitna asocijacija daje sve od sebe da ovaj problem reši. Na nivou Nemačke projekat DocStop obuhvata već 300 partnera kao što su klinike, bolnice i lekarske ordinacije. Među dobrovoljnim lekarima ima i ginekologa, jer je sve više žena vozača kamiona. Vozači iz inostranstva, koji putuju kroz Nemačku, takođe se informišu preko DocStop telefonskog servisa na većini evropskih jezika. Proširenje na ostale evropske zemlje je već u punom zamahu.


Pune čekaonice su za kamiondžije prošlost
DocStop funkcioniše ovako: Ako na putu vozač ima zdravstvenih tegoba, treba samo da pozove broj TELEFONSKOG SERVISA
+ 49 (0)1805 112 024, koji radi preko servisa ADAC Truck. Vozač treba ukratko da navede svoj problem svoju lokaciju i pravac kretanja i odmah će saznati gde se nalaze sledeći parking i jedan od DocStop partnera. Tamo će se po mogućstvu odmah pobrinuti za vozača.

Pokretač projekta DocStop Rainer Bernikel (Rainer Bernickel), koji je i sam nekada kao policijski inspektor decenije proveo na putu, raduje se zbog saradnje sa TimoCom-om :
„Brza i jednostavna pomoć TimoCom-a je baš ono što nam treba. Njihovu podršku ćemo iskoristiti da DocStop uskoro proširimo na Poljsku, Dansku i Italiju.“

Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom, takođe od početka pokazuje oduševljenje projektom:
„Sa berzom tereta i transporta TC Truck&Cargo® TimoCom izvodi na drumove ogroman broj kamiona. Uz podršku inicijative DocStop doprinećemo tome da korisnici naše onlajn platforme budu zdravi i bezbedni na putu. U potpunosti stojimo iza ove razumne akcije. Naravno, kao preduzeće koje radi na međunarodnom nivou, želimo da je dugoročno podržimo.“

Preko DocStop TimoCom promoviše i mnoge ekološke i socijalne projekte. Preduzeće je trenutno angažovano između ostalog i na projektu „Izađite iz mrtvog ugla“, čiji je cilj da školskoj deci u Nemačkoj objasni opasnosti koje vrebaju u saobraćaju. Pružalac usluga u oblasti IT je integrisao pojam održivosti u strategiju svog preduzeća sa namerom da je u budućnosti proširuje.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.