TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

TimoCom ukazuje na sajmu Transport logistic 2015 IT rešenja koja se isplate

Brojke govore više od hiljadu reči

Erkrath, 20.04.2015 – Kvalitet kao i kvantitet su već 18 godina najveći prioritet firme TimoCom. Ovo se ne vidi samo u tehničkom već i u preduzetničkom napretku kompanije koja se bavi pružanjem IT usluga. I zato ne čudi što je softversko preduzeće sa najvećom platformom za transport u Evropi i pripadajućim proizvodima i uslugama poslednjih godina postalo lider na tržištu. Ovom uspehu je bez sumnje mnogo doprinelo preko 100.000 korisnika koji svakodnevno pristupaju 450.000 ponuda tovara i tovarnog prostora. Koliko su ključna rešenja za pojedinačne ili zbirne računice nečijeg uspeha u poslovanju posetioci ovogodišnjeg sajma transporta i logistike u Minhenu mogu da se uvere i sami.

Od 5. do 8. maja 2015. TimoCom predstavlja svim učesnicima u transportnoj branši proizvode koji se isplate. Jer će TC Truck&Cargo®, TC eBid®, berza skladišta i TC eMap® moći da se testiraju na različitim radnim stanicama. Pored toga očekuju Vas funkcije, novi ponuđači iz oblasti telematike i IT rešenja i usluge koji ruše rekorde „made in Germany“. Glavni predstavnik Marsel Frings je optimista da će se ovogodišnje novine u industriji isplatiti posetiocima: „Nudimo paletu proizvoda koja je nenadmašiva u smislu aktuelnosti, obima i pokrivanja. Ime TimoCom je sinonim za sigurnost i efikasnost u celoj Evropi i to ćemo rado predstaviti posetiocima sajma kroz impresivne podatke“.

Za profesionalce iz oblasti transporta poseta štandu 317/418 u hali A5 je dakle neizostavna. Špediteri i prevoznici, ali i preduzeća iz oblasti proizvodnje i trgovine i pružaoci usluga iz oblasti transporta i logistike koji su zainteresovani za ugovore: svi su od srca pozvani da sa ovim proizvodima sigurno zakorače u budućnost.

Автор:

Tina Pandza

TIMOCOM на:

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.