TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Uspešna prva godina: TC eBid® je odlično počeo

Dizeldorf, 22.10.2010. U TimoCom Soft- und Hardware GmbH ovih dana se slavi jedan mali jubilej: TC eBid® - onlajn platforma za evropske tendere u oblasti transporta je već godinu dana na tržištu - i to sa velikim uspehom.

Sa razvojem TC eBid® TimoCom je u protekloj godini stupio na nepoznat teren: Kao vodeće preduzeće na tržištu berzi tovara i tovarnog prostora u Evropi, preduzeće je sa proizvodom TC TruckCargo® aktivno isključivo na spot tržištu. Ipak, TimoCom je uočio sve izraženiju potrebu svojih korisnika za ugovornim tržištem. Razvijen je TC eBid® kako bismo TimoCom-korisnicima ponudili još više potencijala za poslovanje.

Pred nama je svetla budućnost
Tadašnja procena se pokazala kao ispravna. U međuvremenu je TC eBid® prerastao u veoma značajan servis koji koriste otpremnici iz oblasti industrije i trgovine, kao i špediteri. Od pokretanja onlajn platforme u oktobru prošle godine do avgusta ove godine postavljeno je više od 3 100 transportnih tendera na TC eBid® - i to sa tendencijom rasta! Tu ćete između ostalih naći i naloge kompanije trinkgut ili La Martiniquaise u Francuskoj, kao i vodećih evropskih logističkih preduzeća kao što je Dachser.
TimoCom-korisnici, koji koriste TC eBid®, rade sve kako treba. To kaže i BMEnet, kompanija ćerka firme BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.). Od nje je TimoCom dobio pečat kvaliteta Frachteinkauf za TC eBid® - samo šest meseci po pokretanju platforme za tendere.

Jednostavno i efikasno
Prednost produkta TC eBid® leži u jednostavnom korišćenju. Otpremnici robe objave svoj teret onlajn i odmah imaju potencijal od 30 000 proverenih pružalaca transportnih usluga iz čitave Evrope. Oni onda mogu slati svoje ponude na tender. Važno je: ponuđači ne mogu videti ponude ostalih zainteresovanih strana - čime se sprečava rat cenama. Praktično: Složene tabele, zastareli adresari ili dugi telefonski razgovori su deo prošlosti. Ceo proces je sada u elektronskom obliku, pregledan je i dokumentuje se na veoma razumljiv način. Preduzeće neprestano radi na tome da program što je moguće bolje prilagodi ostalim potrebama korisnika. Aktuelnom verzijom programa, na primer, omogućeno je još jednostavnije, brže i prijatnije postavljanje tendera. Za predstojeću godinu planirali smo još novina.

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.