TIMOCOM Logo

JavaScript е деактивирана во Вашиот пребарувач.

Со тоа се редуцираат функциите на оваа веб страна. За да се зголеми бројот на корисниците и комфорот, Ве молиме привремено активирајте JavaScript во уредувањето на Вашиот пребарувач.

Vrata pored vrata sa evropskom transportnom branšom

Špedicija TL Trans Oy nalazi na stotine tovara na TimoCom berzi tovara

TIMOCOM Прес-известувања – Актуелни известувања

TL Trans Oy

Iako na prvi pogled ne možete to ni da zamislite, regija Österbotten u zapadnoj Finskoj nije samo posebna po svojim prelepim pejzažima sa rekama i livadama, već predstavlja važnu lokaciju za logistiku. Jedno od preduzeća koja imaju svoje sedište u tom mestu je TL Trans Oy iz opštine Kruunupy koja ima 6700 stanovnika. Posebno: Špedicija već 10 godina koristi berzu tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® IT pružaoca usluga TimoCom iz Düsseldorf-a i preko berze godišnje šalje na put oko 500 tovara. Lični prikaz priče o uspehu ovog preduzeća daje nam ovaj Šveđanin finskog porekla i menadžer za uvoz kod TL Trans Oy, Daniel Enkvist.

 

5 disponenata, 45 kamiona, 500 tovara dodatno preko TC Truck&Cargo®

„TL Trans Oy se od 90-tih bavi spoljnom trgovinom. Uvozimo prehrambene artikle kao što je voće i povrće i izvozimo industrijske materijale, posebno plastiku i papir. Naše najvažnije partnerske države su Nemačka, države Beneluksa, kao i Italija i Španija. Iza TL Trans Oy stoji tim od 5 ljudi. Imamo 5 kamiona koja voze za nas i berzu tovara sa kojom uvek nađemo odgovarajući tovar. To znači u brojkama: 500 dodatnih međunarodni tovara godišnje.“

 

Berza tovara kao najvažniji alat

„Pre deset godina pozvao nas zaposleni TimoCom-a i predstavio nam je, na naše iznenađenje na Švedskom, i to bez ikakvog akcenta, berzu tovara i tovarnog prostora. Onda smo taj program mesec dana isprobali bez ikakvih troškova i od tada smo zadovoljni klijenti TimoCom-a. Za nas je TC Truck&Cargo® najvažniji alat za izbegavnje praznih vožnji i popunjavanje kapaciteta. Do sada nam nije ni bila potrebna druga berza tovara, jer sve nađemo kod TimoCom-a."

 

Partner od poverenja za uspeh

„Prednost TL Trans Oy je naša usluga od vrata do vrata. Ne postoje zaustavljanja ili zamena vozila, što uvećava sigurnost klijenta, kao i našu sigurnost. Partneri od poverenja su nam veoma važni. Njih nalazimo putem TimoCom-a. Samo jednom tokom tih godina smo morali da sačekamo duže na plaćanje i tada nam je odljenje za naplatu TimoCom-a pomoglo brzo i uspešno. Pošto imamo veoma mnogo sezonskih vožnji moramo da budemo fleksibilni i to možemo uz široku klijentelu koju ima TimoCom. Preko berze imamo sada redovan kontakt sa preko 100 poslovnih partnera, a tokom nedelje sarađujemo sa oko 20 od njih."

 

Samo jedna stvar brine ovog Šveđanina finskog porekla: „Nadam se da neće svi naši konkurenti da otrče kod TimoCom kada pročitaju ovaj intervju “, kaže menadžer za uvoz Daniel Enkvist uz namigivanje.

 

Više informacija o TL Trans Oy i TimoCom-u na www.tltrans.fi i www.timocom.rs.

Автор:

Tina Pandza

TIMOCOM на:

Контакт комуникација на фирмата

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Се согласувам оваа страна да употребува „колачиња“ за анализи, персонализирани соджини и реклами.